76 % af brugere bekræfter, at de ønsker at handle igen hos et brand med et loyalitetsprogram. Men kun 8 % af dem er loyale over for blot ét brand.

I dagens omskiftelige og uforudsigelige forretningsmiljø forsøger brands i højere grand end nogensinde før at opbygge kundeloyalitet. Denne mission bliver stadig mere kompleks, da de er nødt til at udmærke sig i et stærkt mættet og konkurrencepræget scenarie.
Loyalty Management er udviklet af Salesforce og er en løsning til virksomheder, der har behov for at skabe et nyt loyalitetskoncept baseret på en 360° vision for kunden. Det tilbyder fleksibilitet og mulighed for personlige justeringer og er tilpasset virksomhedens behov og forretningsmæssige mål. Dette gør det muligt at tilbyde ensartede handlinger i henhold til sektoren og baseret på hver kundes præferencer i jagten på at levere værdi gennem en bedre oplevelse, som er mere personlig og forbundet.
Da Loyalty Management er bygget på Salesforce-kernen, er alle data relateret til vores kunder let tilgængelige: køb, kontaktoplysninger, interesser og andet... hvilket giver mulighed for at aktivere handlinger inden for et loyalitetsprogram i henhold til deres behov, samt at give tilbud om en bedre service. Alt dette er muligt fra én enkelt platform, hvilket gør virksomhedernes arbejde betydeligt lettere.
Hvad tilbyder denne løsning?
Salesforce Loyalty Management giver virksomheder mulighed for at konfigurere deres eget loyalitetsprogram på Salesforce-platformen til flere forskellige slags kunder - B2B eller B2C - og endda til forskellige sektorer.
Efter implementeringen af loyalitetsprogrammet følger konfigurationen og registreringen af medlemmerne, der klassificeres på forskellige niveauer med adgang til forskellige fordele. Fordelene kan variere, fra oplevelser til kuponer. De konfigureres på forhånd på Salesforce-platformen og målrettes mod de forskellige kundeprofiler, klassificeret på niveauer i henhold til de tilgængelige data, udover egenskaberne ved loyalitetsprogrammet.
Ved at arbejde på Salesforce-platformen (salg og service) er det muligt at foretage de nødvendige handlinger for at sikre en god service i tilfælde af opståede problemer.
Det er vigtigt at registrere de handlinger, der udføres af hver kunde i relation til loyalitetsprogrammet. Dette giver os mulighed for at vurdere den enkelte kundes niveauet af involvering med virksomheden og loyalitetsprogrammet, hvilket muliggør implementeringen af mere passende handlinger i hvert enkeltstående tilfælde for at øge loyalitetsniveauet og garantere programmets succes og dermed den gensidige relation. 

Nogle af egenskaberne, der bør fremhæves i Salesforce Loyalty Management-løsningen:


API Loyalty Management. Teknisk set letter det at have en API REST, der kan bruges af ethvert andet system, integreringen af denne Loyalty Management-løsning med resten af de andre teknologier, vi har til rådighed.


Loyalitetsproces. Det vil være muligt at konfigurere flere forskellige automatismer, der udføres inden for vores loyalitetsprogram, i henhold til medlemmernes handlinger gennem Point and Click!


Vores 360° kundevision. Udviklingen i Salesforce Core giver os mulighed for at få adgang til alle data relateret til vores kunder, hvilket giver os et 360 graders syn på hver enkelt, der letter den personlige tilpasning af vores lederes vision og automatismer, justeret efter virksomhedens drift.
Dette giver mulighed for generering af basishandlinger for ethvert loyalitetsprogram på en enkel og nem måde, som fx at få 50 point for at købe et produkt på nettet eller generere en kuponkode til det næste køb, når en ulykke registreres på hjælpeplatformen.
Udnyttelse af Salesforce sammen med andre løsninger

Salesforce Data Cloud (ex-Salesforce CDP) og Marketing Cloud Personalization (tidligere kendt som Interaction Studio) giver dig mulighed for at opgradere dit loyalitetsprogram til et højere niveau. 
Ved hjælp af Salesforce Data Cloud genereres de rigtige kampagner til de rigtige kunder, hvilket bidrager til deres segmentering og inkluderer visse prædefinerede egenskaber som:

Prædefinerede datastrømme
Skræddersyede kampagner med tilbud i realtid

Samtidig vil Marketing Cloud holde på de mest loyale og engagerede kunder med nemme muligheder for automatisering takket være en række standardfunktioner i Salesforce Loyalty Management. Nogle prædefinerede stier vil være til din rådighed og påvirke medlemmerne af loyalitetsprogrammet gennem forskellige kommunikationseffekter, såsom velkomstmailen, der sendes, når et medlem tilmelder sig, eller medlemsoplysning ved niveauopgradering inden for loyalitetsprogrammet. Med installationen af Loyalty Management Content Blocks Package er der mulighed for at nyde en række af foruddefineret indhold, der kan bruges i de forskellige e-mails, genereret til kommunikation i forbindelse med loyalitetsprogrammer.
Commerce Cloud giver os mulighed for at tilføje loyalitetsprogrammet til kommercielle B2C-websteder, så kunderne kan slutte sig til loyalitetsprogrammet og få oplysninger om det, såsom forskellige niveauer eller fordele, udover muligheden for at indløse kuponer eller point mod specifikke fordele. 
Sammenfattende, leverer dataanalyse praktisk information om loyalitetsprogrammer for at muliggøre optimeringsforanstaltninger og træffe beslutninger, der hjælper på stigningen i antallet af abonnenter eller deres loyalitet.
JAKALA som partner for at accelerere værdi: Sammen med JAKALA er det muligt at bruge Salesforce Loyalty Management og skabe et intelligent, fleksibelt og effektivt loyalitetsprogram . 
Hvis du ønsker yderligere information, vil vores eksperter forklare dig, hvad vi kan gøre – ikke kun i forhold til denne løsning, men også i forhold til resten af det cloud-baserede Salesforce-økosystem.

Ideias

Experiência do novo condutor da JAKALA
Article

Experiência do novo condutor da JAKALA

4 min de leitura
JAKALA verde para o futuro
Article

JAKALA verde para o futuro

2 min de leitura
JAKALA: Rumo a uma nova estratégia para as pessoasstefanoo
Article

JAKALA: Rumo a uma nova estratégia para as pessoasstefanoo

4 min de leitura
JAKALA associa-se à FFW
Article

JAKALA associa-se à FFW

3 min de leitura